Platsannons.nu/Maskinförare

Lediga jobb som maskinförare

Här nedan hittar du länkar till sammanställningar över lediga jobb maskinförare i Sveriges alla län, klicka dig enkelt vidare för att se om det finns några jobb maskinförare i t.ex. Stockholm, Dalarna eller Norrland. Längst ner på sidan har vi även sammanställt ett urval av lediga jobb maskinförare i hela Sverige.

Att arbeta som maskinförare

En maskinförare är en person som sköter maskiner i en fabrik eller annan industriell miljö. De är ansvariga för att se till att maskinerna fungerar smidigt och att produktionsmålen uppfylls. Maskinförare måste kunna arbeta snabbt och effektivt samt följa säkerhetsrutiner för att undvika olyckor. Arbetet kan vara fysiskt krävande, och det är viktigt att kunna arbeta bra under press. Maskinförare får vanligtvis utbildning på jobbet, även om vissa kan ha formell utbildning inom ett specifikt område som teknik eller tillverkning.

Det finns många olika typer av maskinförare och deras arbetsuppgifter varierar beroende på vilken typ av maskin de använder. Några vanliga exempel är svarvare, som använder maskiner för att forma metallföremål, fräsoperatörer som använder maskiner för att skära och forma metall eller andra material och pressoperatörer som använder maskiner för att stämpla eller forma delar av metaller eller plast. Det finns också operatörsroller som är specifika för vissa branscher, t.ex. operatörer av textilmaskiner som arbetar med maskiner för tillverkning av tyg, och operatörer av livsmedels- och dryckesmaskiner som arbetar med buteljering av t.ex. läsk.


Urval av lediga maskinförare jobb i Sverige

Klicka här om du vill gå direkt till länsindelningen

Örebro

Maskinförare till växtodlingsgård

Hos företag: Örebro

Deadline: 2024-03-21

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Axbergshammars Säteri är beläget strax utanför Örebro i Närke. Här bedriver vi odling av grovfoder till hästar men framför allt odling av färdiggräsmatta. Gräsmattsodlingen består av gräsmattor i olika stadier. Under denna säsong ska ytterligare 10 hektar etableras. Det är en tidskrävande produktion.. Klicka för att visa hela beskrivningen som kräver noggrannhet och rätt inställda maskiner. På gården blir man delaktig i hela kedjan från sådd till skörd och leverans till kund.
Arbetsuppgifter är främst inom växtodling, maskinunderhåll, yttre fastighetsskötsel på gårdens fastigheter. Du bör ha intresse av odling och utveckling av odlingsteknik.
Du kommer bli en del av ett duktigt arbetsteam och få möjlighet att inom gruppen självständigt planera ditt arbete. Du kommer även få vara med att bidra för en fortsatt utveckling av egendom.
Kvalifikationer:
Har du c-körkort är det till fördel då vi levererar gräs med egen lastbil. Du ska ha någon form av utbildning inom jordbruk och ha körkort, lägst klass B. Erfarenhet som maskinförare är en merit. Du ska även ha ett gott ordningssinne och vara noggrann. Vi förväntar oss att du kan arbeta i grupp och ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Deadline: 2024-03-21

Maskinförare till KRAV-gård

Hos företag: Krullens Lantbruks AB

Deadline: 2024-02-28

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Krullens Lantbruk är en KRAV-certifierad gård som bedriver mjölkproduktion, spannmåls- och vallodling med djurvälfärd, samarbete och utveckling i fokus.
Vi har en nybyggd lokal med kontor, lunchrum och omklädningsrum.
I växtodlingen jobbar vi med John Deere och Valtra samt system som dataväxt och g.. Klicka för att visa hela beskrivningenps-styrning.
Vi söker dig som vill arbeta med att köra och underhålla maskiner i växtodlingen. Som person ska du vara lyhörd, samarbetsvillig och effektiv.
Lantbruksutbildning, vana av att framföra lantbruksmaskiner och erfarenhet av är verkstadsarbete gällande lantbruksmaskiner meriterande.
Körkort behörighet B är ett krav.
Vid ansökan, ange rubrik: Maskinförare.

Deadline: 2024-02-28

StudentConsulting

Maskinförare till Ragn-Sells!

Hos företag: StudentConsulting

Deadline: 2024-02-29

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Söker du en trevlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter och kompetenta kollegor samtidigt som du får arbeta inom en av Sveriges viktigaste branscher?

Hos Ragn-Sells kan du göra skillnad och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi bidrar till samhället och miljön, och är en ledande aktö.. Klicka för att visa hela beskrivningenr inom vår spännande framtidsbransch. Vår gedigna historia och kunskap stärker oss, och vi bevisar att omsorg om jorden och framgångsrika affärer går hand i hand.

Som Maskinförare hos Ragn-Sells arbetar du i huvudsak med att ta emot, kontrollera, bearbeta och lasta ut material enligt gällande anläggningsrutiner. Förutom maskinförararbete utför du dagligt underhåll och viss service av anläggningens maskiner och utrustning och förväntas emellanåt även genomföra sysslor utanför maskinen som exempelvis övervakning av vattenreningsutrustning, komposttrumma eller köra trumsikt.

I arbetet ingår löpande risk- och tillbudsrapportering samt i förekommande fall daglig återrapportering i byggdagbok. Återrapporteringen sker främst via din mobiltelefon.

Du arbetar i regel mån-fre 07.00-16.00 där en stor del av din arbetstid kommer att spenderas på anläggningen i Piteå. Men då regionen är stor med flera anläggningar kan det även bli aktuellt att arbeta på andra orter när verksamheten kräver; ibland även med övernattning.

Uppdragets start kan variera efter behov men förväntas i första hand pågå vår/sommar/höst-säsongen, med mycket goda möjligheter till förlängning och övertag av kund vid gott arbete.

Din profil
Som person är du ambitiös, noggrann och nyfiken. Du drivs av utveckling och ser positivt till att lära dig nya saker samtidigt som du är flexibel och initiativrik i ditt arbetssätt. Du är en lagspelare som trivs med att samverka med andra och har en positiv framtoning där du är ansiktet utåt för bolaget och bidrar med trivsel på arbetsplatsen. Du är även självgående, uppmärksam och ansvarsfull, där du med en riskmedvetenhet genomför dina arbetsuppgifter genomtänkt och säkert.

För att vara aktuell för tjänsten krävs maskinförarutbildning för hjullastare och grävmaskin samt god datorvana. Tidigare erfarenhet inom branschen samt arbete med dumper är meriterande, men inget krav.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Deadline: 2024-02-29

Erfaren maskinförare till lantbruk & maskinstation

Hos företag: Bjällerups Maskinstation AB

Deadline: 2024-03-02

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Bjällerups Maskinstation har sitt säte i utkanten av Lund. Vi driver Maskinstation samt växtodling på en areal om totalt ca 900 hektar. Vi är i dagsläget 1 heltidsanställd och avser nu att utöka men en heltidsanställd ytterligare. Företaget har en modern maskinpark och använder sig av den senaste te.. Klicka för att visa hela beskrivningenkniken både vad gäller traktorer och redskap.
Vi söker nu en maskinförare som kan hjälpa till med körslor i maskinstationen samt vår egen växtodling. Ett krav är god maskinvana och erfarenhet av att använda GPS styrning samt kunna hantera ISOBUS kompatibla maskiner.
Det är ett plus om du kan hantera datasystemet - My John Deere.
Det är meriterande ifall du har sprutcertifikat samt erfarenhet av verkstadsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning, ifall du som söker har någon egen verksamhet så är det inget krav att du skall arbeta 100 % utan vi kan tillsammans hitta en lösning som passar oss båda. För rätt person kommer vi kunna erbjuda ett förmånligt upplägg. Tillträde från mars eller enligt överenskommelse.

Deadline: 2024-03-02

Traktorförare

Hos företag: AVJ Service

Deadline: 2024-03-26

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Svens eller engelsk talande traktorförare sökes , arbetsplatsen ligger i Båstads kommun och börjar omgående.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Traktorförare sökes

Hos företag: 1

Deadline: 2024-03-14

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker traktorförare med 5-års erfarenhet av att köra traktor och som kan medverka i växtodlingsdelen. Du måste ha intresse f.. Klicka för att visa hela beskrivningenör att köra olika lantbruksmaskiner. som traktor och lastmaskin. Arbetet innebär även att underhålla maskiner. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: johanssonjanch@gmail.com

Deadline: 2024-03-14

Traktorförare sökes

Hos företag: 1

Deadline: 2024-03-14

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker traktorförare med 5-års erfarenhet av att köra traktor och som kan medverka i växtodlingsdelen. Du måste ha intresse f.. Klicka för att visa hela beskrivningenör att köra olika lantbruksmaskiner. som traktor och lastmaskin. Arbetet innebär även att underhålla maskiner. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: johanssonjanch@gmail.com

Deadline: 2024-03-14

ANDERSSON, KENNETH

Tractor driver

Hos företag: ANDERSSON, KENNETH

Deadline: 2024-03-13

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vareborgs Bärodling, a company with more than 50 years of experience in growing strawberries, looking for tractor drivers doing agricultural work.
Requirements:
Ability to work independently and quickly learn new things.
Excellent physical fitness
Working with a tractor requires tractor driver exper.. Klicka för att visa hela beskrivningenience
Ability to communicate in English or Swedish
Driving license - category B
The company offers:
Salary paid on time
Swedish employment contract
All social guarantees are provided
Free accommodation
Work clothes
Breakfast on workdays

Deadline: 2024-03-13

Traktorförare

Hos företag: Paragera

Deadline: 2024-03-10

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

BeskrivningVi söker traktorförare - vill du bli en i gänget för vår kalkspridning? 

Om oss

Inom Biototal Group arbetar vi för hållbara lösningar mellan stad och land med målsättningen att tillvarata alla resurser så de kommer till nytta i kretsloppet. Genom vårt arbete ser vi en tydlig förbättring när det.. Klicka för att visa hela beskrivningen kommer till ökad bördighet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter.

Om tjänsten

Vi söker ett antal traktorförare för att stärka upp befintligt team för vår kalkspridning i södra Sverige. Din främsta arbetsuppgift är att köra traktor och att sprida kalk på åkermark. B-körkort är ett krav för tjänsten.Vi utför spridning på åkermark med fyra egna ekipage samt tar stöd av underentreprenörer under högsäsong (april-november). Vårt upptagningsområde för kalkspridning är södra Värmland, norra Västergötland, Närke och delar av Mälardalen. Resor i arbetet förekommer, ibland också med övernattningar. Under spridningssäsong förväntas du kunna ställa upp och arbeta på flera orter i södra Sverige. Du rapporterar till Produktionschef Lantbruk.Tjänsten är i första hand en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi är även intresserade att komma i kontakt med dig som har F-skatt och som vill verka som vår underentreprenör under högsäsong.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort och god vana av att köra traktor. Det är till stor fördel om du har erfarenhet från lantbruk, lantbruksentreprenad eller vana av att hantera större maskiner. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i ett företag under tillväxt, där du får ta ansvar och arbeta självständigt, men också bli del av ett mindre team där man hjälps åt. Det är meriterande om du är reperationskunnig då underhåll och verkstadsarbete kan förekomma under lågsäsong. Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, flexibel och du har en positiv inställning och attityd.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som också brinner för att tillsammans med dig, skapa långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi har kollektivavtal Maskinföraravtalet (Maskinentreprenörerna – SEKO) och följer branschstandard för lön och utveckling. 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av Ulf Johansson, Produktionschef Lantbruk Mewab, tfn. 070-666 27 12, ulf.johansson@mewab.se. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Sabina Sahuric, Rekryteringskonsult Paragera, tfn 070-140 89 99. Rekryteringsprocessen sker med stöd av vår partner Paragera. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast 2024-03-10.

Deadline: 2024-03-10

Lantarbetare

Hos företag: Bengtsson Lars-Göran Axel

Deadline: 2024-04-15

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Odling av spannmål. Underhåll av maskiner.Traktorkörning. Skötsel av grisar, underhåll m.m En del helg arbete.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Hitta maskinförare jobb i Sveriges alla län


All information om lediga jobb hämtas i realtid från Arbetsförmedlingen

Informationen på denna sida uppdaterades 2024-02-27