Platsannons.nu/Kranförare

Lediga jobb som kranförare

Här nedan hittar du länkar till sammanställningar över lediga jobb kranförare i Sveriges alla län, klicka dig enkelt vidare för att se om det finns några jobb kranförare i t.ex. Stockholm, Dalarna eller Norrland. Längst ner på sidan har vi även sammanställt ett urval av lediga jobb kranförare i hela Sverige.

Att arbeta som kranförare

Kranförare spelar en viktig roll inom byggbranschen. De använder kranar för att flytta tunga föremål och material, vilket bidrar till att påskynda byggprocessen. Kranförare måste kunna hantera kranar på ett säkert och effektivt sätt och ha god förståelse för fysikens och mekanikens principer. De måste också kunna läsa och tolka ritningar och andra tekniska ritningar.


Urval av lediga kranförare jobb i Sverige

Klicka här om du vill gå direkt till länsindelningen

Stockholm

Lastbilschaufför och kranförare till kund i södra Stockholm

Hos företag: Stockholm

Deadline: 2024-03-07

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Lastbilschaufför och kranbilsförare till kund i södra Stockholm
Är du en erfaren lastbilschaufför eller kranbilsförare redo för nya utmaningar? Logster AB, ett bemanningsföretag med specialisering inom logistik, söker nu en motiverad kranbilsförare för en av våra uppskattade kunder i södra Stockholm.. Klicka för att visa hela beskrivningen.
Vad vi erbjuder
Vi förstår vikten av att matcha rätt person med rätt arbetsplats. Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta hos en av våra framstående kunder, där du spelar en avgörande roll i deras dagliga verksamhet. Hos oss kan du räkna med:
Heltidsanställning med möjlighet till anpassade arbetstider
Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal
Avtalspension SAF-LO genom Fora
Karriärutvecklingsmöjligheter inom en dynamisk sektor

Din roll
Som lastbilschaufför och kranbilsförare för vår kund kommer du att:
Lasta och transportera gods till olika destinationer, främst inom Stockholmsområdet
Ansvara för säkra och effektiva lastnings- och transportprocesser
Använda din expertis för att hantera tunga fordon med precision och omsorg
Arbeta nära kundens team för att säkerställa smidiga logistikflöden

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av att köra tung lastbil
Innehar giltigt C-körkort eller CE-körkort samt yrkeskompetensbevis (YKB)
Har behörighet att köra tung lastbil med eller utan kran
Behärskar svenska språket i både tal och skrift
Är självgående, ansvarsfull och har en positiv inställning till arbete
Besitter god samarbetsförmåga och kan arbeta effektivt både självständigt och i team

Är du personen vi söker? Då vill vi gärna höra från dig! Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Logster AB senast 7 mars 2024. För frågor om tjänsten, kontakta Rasmus Strandberg på info@logster.se.
Gå med i vårt team och ta del av möjligheten att arbeta i en spännande och varierande miljö. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj där din kompetens bidrar till våra kunders framgång.

Deadline: 2024-03-07

Saab

Mobilkranförare

Hos företag: Saab

Deadline: 2024-03-16

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Är du en erfaren mobilkranförare som lockas av en kombinerad och varierad tjänst inom anläggningsservice i en unik miljö? - Då kan du vara Saab Muskös nya medarbetare!

Din framtida utmaning

Tjänsten är en kombinerad roll som innefattar mobilkranförare och arbete inom anläggningsservice som hör til.. Klicka för att visa hela beskrivningenl sektionen Service och Support vid varvet på Saab Muskö. Du blir delaktig i arbetet med Saab Muskös mål som är att alltid leverera kvalificerat underhåll och modifieringar av fartyg till kunden Försvarsmakten.Sektionen Support och Services arbete innefattar flera områden så som skeppsservice, anläggningsservice, dockning av fartyg, lyft med mobilkran samt förråd och godsmottagning. I din nya roll kommer du ha flera olika arbetsuppgifter och arbetsdagarna kommer variera beroende på var vi befinner oss i ett underhållsprojekt.Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

* Köra mobilkran och supporterar stridsfartygen med lyft av olika slag
* Ansvara för bokning och service av varvets fordon så som bilar, truckar, mopeder och cyklar
* Tillsammans med en kollega ha övergripande ansvar för hela varvets nyckelhantering
* Ingå i en arbetsgrupp som genomför dockning av stridsfartyg under ledning av en dockmästare
* Vara del i en räddningsgrupp som byggs upp inom varvets verksamhet
* Bidra till förbättringsarbete av arbetssätt inom det dagliga arbetet i verksamheten
* Viss administration så som hantering av arbetskort.Du samverkar med varvets övriga verkstäder och underentreprenörer för att nå den höga kvalitet i utfört arbete som vi eftersträvar inom Saab Kockums. Du samarbetar obehindrat med projektledare, sektionschef, arbetsledare och hela varvets organisation i det dagliga arbetet.Vem är du?

Vi tror att du är en person som har en hel del praktisk erfarenhet med dig från olika roller i yrkeslivet inklusive behörighet för mobilkranförare.Krav för att kunna söka tjänsten:

* Yrkesbevis för att köra mobilkran (BYN/RYK eller TYA)
* Körkortsbehörighet B och C
* Grundläggande datorkunskaper
* Flytande svenska i tal och skriftFör att passa i rollen trivs du med teamarbete och är van att arbeta i en organisation med många anställda. Som person ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Andra önskvärda egenskaper är lugn, stresstålig samt förmåga att ta stort ansvar i dina åtaganden.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare: Linda Sjölander, 08-120 97 175 , linda.sjolander@skill.se eller Kajsa Jansson, 08-120 97 178, kajsa.jansson@skill.seOm Saab

På Saab Kockums Muskö satsar vi på att utöka vår verksamhet. Vi förvaltar en varvstradition på historisk mark. Det startade i början av 1700-talet då en Örlogsbas uppfördes på Skeppsholmen i Stockholm. Det blev så småningom behov av att hitta en bättre plats för flottans fartyg och verksamheten flyttade 1969 ut från Stockholm till skärgårdsön Muskö. Vi arbetar fortfarande med svenska marinens fartyg inom reparation, underhåll samt modifieringar. Nu behöver vi nya medarbetare som vill föra varvstraditionen vidare och bidra till att förstärka Saab Kockums verksamhet på Muskö.Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Deadline: 2024-03-16

Kramfors kommun, Kommunledningsförvaltningen

Liftvärd till Skulebergets linbana sommaren 2024

Hos företag: Kramfors kommun, Kommunledningsförvaltningen

Deadline: 2024-03-30

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi bruka.. Klicka för att visa hela beskrivningenr med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Skulebergets linbana tar besökare till toppen av Skuleberget och över världens högsta marina gräns på cirka 25 minuter. Där uppe kan besökare passa på att njuta av den unika och makalöst vackra utsikten. Vi söker nu dig som vill arbeta som liftvärd under sommaren 2024.

ARBETSUPPGIFTER
En liftvärd är företagets ansikte utåt, det är du som träffar alla gäster och bidrar till att ge dem den bästa upplevelsen. Det är därför viktigt att du har god servicekänsla och att du gillar att träffa nya människor, varje dag. Arbetes huvudsakliga uppgift är att hjälpa våra gäster att tryggt och säkert kliva på liften och att svara på alla möjliga frågor och funderingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är glad, ansvarsfull och serviceinriktad. Du tycker om att vara ute, gillar att arbeta praktiskt och att vara del i en rolig arbetsgrupp. Det är medriteranade med arbetslivserfarenhet som liftskötare eller liftvärd. Vi ser gärna att du har liftskötarutbildning, evakueringsutbildning, mastutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Deadline: 2024-03-30

Lernia bemanning

Traversförare till kund i Västerås

Hos företag: Lernia bemanning

Deadline: 2024-03-03

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi söker en erfaren traversförare till en roll med fokus på noggrannhet och säkerhet. Hos oss får du möjlighet att använda dina tekniska kunskaper och logistiska färdigheter i en industriell miljö. Kravet är att du har dokumenterad erfarenhet av truck- och traverskörning, så att du kan hantera även .. Klicka för att visa hela beskrivningende tyngsta lasterna. Vårt företag värdesätter ordning och reda, och vi ser fram emot att välkomna en serviceinriktad lagspelare som dig!

Arbetsuppgifter

Som traversförare kommer du att vara ansvarig för att stödja flera avdelningar genom att hantera och förflytta material med hjälp av travers. Du kommer även att assistera vid olika monteringsmoment och samarbeta nära med produktionen för att prioritera den dagliga logistiken. Säkerhet och noggrannhet är avgörande i denna roll, då tungt och skrymmande material och produkter ska förflyttas. Arbetstiden 2-skift men även andra skiftformer kan förekomma.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är en erfaren traversförare med tekniskt intresse och hög servicegrad. Du har kunskap inom industriell logistik och erfarenhet av att hantera tunga och skrymmande objekt med radiostyrd travers. Dokumenterad erfarenhet av traverskörning med godkända utbildningsbevis är ett krav.

• Traverskort
• Truckkort A+B samt behörighet för sax- och bomlift är meriterande.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Charlotte Sundell via e-post: charlotte.sundell@lernia.se eller telefonnummer: 072-2541528. om du har några frågor eller funderingar.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Deadline: 2024-03-03

Eustaff

Tower Crane operator till Italien!

Hos företag: Eustaff

Deadline: 2024-03-03

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Ledig tjänst som Tower Crane Operator i Italien!

Vi söker en erfaren och kompetent Tower Crane Operator för att ansluta till vårt team ute i Italien. Om du är en passionerad och professionell kranförare med en strålande arbetsmoral, då är det här chansen för dig att bli en del av vår växande organi.. Klicka för att visa hela beskrivningensation och möjligheten att arbeta utom lands i ett långvarigt projekt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och möjlighet att arbeta med moderna utrustningar och teknik.

Huvuduppgifter:
- Ansvara för att säkert och effektivt hantera kranoperationen enligt gällande säkerhets- och arbetsrutiner.
- Lyfta och flytta tunga material och utrustning enligt projektets krav.
- Kommunicera med kollegor och arbetslag för att underlätta ett smidigt arbetsflöde på byggarbetsplatsen.
- Underhålla och utföra rutinunderhåll på kranen för att säkerställa dess säkerhet och funktion.

Kvalifikationer:
- Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som Tower Crane Operator.
- Fullständig förståelse och kunskap om säkerhetsföreskrifter och förmåga att tillämpa dessa i praktiken.
- Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team.
- Utbildning och behörighet som Tower Crane Operator är ett krav.
- Stark mekanisk kunskap för att kunna lösa mindre tekniska problem som kan uppstå.
- Engelska i tal och skrift

Krav:
- Giltigt körkort för tunga fordon (B eller C-körkort).
- Mycket god fysisk kondition och förmåga att arbeta i höjder.
- Utbildning i fallskydd och utrustning för att kunna arbeta säkert på stora höjder.
- Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Flexibilitet att arbeta övertid vid behov och ha en tillgänglig och ansvarsfull inställning till arbete.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt framgångsrika team, ansök nu! Skicka ditt CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt fantastiska arbetslag!

Deadline: 2024-03-03

N Kraft Bemanning AB

Höglyftarförare till Norrbotten

Hos företag: N Kraft Bemanning AB

Deadline: 2024-02-29

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Till snabbväxande bemanning och rekrytering bolaget N Kraft Bemanning söker vi dig som är driven, passionerad och vill jobba med Sveriges främsta bygg- och entreprenadföretag!

Om tjänsten:
Vi söker nu flera höglyftarförare för att utföra arbete inom olika områden. Den ideala kandidaten kommer att .. Klicka för att visa hela beskrivningenha goda färdigheter inom materialhantering och en stark arbetsmoral.

Arbetsuppgifter:
Hantera höglyftare för att hantera och flytta material och produkter på höga och låga höjder
Kan förekomma lossning av lastbilar med hög precision
Upprätthålla säkerheten vid alla tidpunkter och följa tillämpliga säkerhetsföreskrifter och riktlinjer
Säkerställa att material och produkter hanteras på ett korrekt sätt för att undvika skador eller förluster
Utföra underhåll och reparationer på höglyftare vid behov


Kvalifikationer:
B-körkort och utbildningsbevis för höglyftare
Erfarenhet av att köra höglyftare/teleskoplastare
God förståelse för säkerhetsföreskrifter och förmåga att arbeta säkert i höjder
Stark arbetsmoral och förmåga att arbeta i teamOrt
Vi rekryterar för projekt i hela norrbotten, inkl Kiruna, Luleå, PiteåPiteå, Boden, Skellefteå och Gällivare. Välj de orter du är intresserad av att jobba på i din ansökan.


Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Carl-David Almqvist på carl-david@nkraft.se.
Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Om N Kraft Bemanning
N Kraft Bemanning är en snabbt växande bemannings- och rekryteringsbyrå som stolt samarbetar med några av Sveriges främsta bygg- och entreprenadbolag i Norrbotten. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativ arbetskraft och att hjälpa dem att fylla sina bemanningsbehov. Hos N Kraft är vår personal vår högsta prioritet. Vi strävar efter att varje anställd ska trivas i sitt jobb och att fortsätta utveckla sina färdigheter oavsett vilken uppdragsgivare de arbetar för. Vi tror att nöjda och motiverade medarbetare är nyckeln till en framgångsrik organisation och vi ser till att ge våra anställda de resurser och verktyg de behöver för att lyckas i sina uppdrag.

Deadline: 2024-02-29

Kranbilsförare till 96 tons kran

Hos företag: Karlsson Alltjänst AB, Fredrik

Deadline: 2024-03-11

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi jobbar med att montera industrifastigheter. I arbetet som kranförare ingår transport av eget material och kraning av väggblock. Transporter åt övriga kunder förekommer också. Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande, självgående, van att ta i, noggrann. Du ska ha erfarenhet av av köra kranbil.. Klicka för att visa hela beskrivningen sen tidigare och givetvis inneha krankort. YKB krävs. Lastning och lossning av material och montering av industrifastigheter förekommer också.

Deadline: 2024-03-11

Hitta kranförare jobb i Sveriges alla län


All information om lediga jobb hämtas i realtid från Arbetsförmedlingen

Informationen på denna sida uppdaterades 2024-02-27