Här nedan hittar du länkar till sammanställningar över lediga jobb konditor i Sveriges alla län, klicka dig enkelt vidare för att se om det finns några jobb konditor i t.ex. Stockholm, Dalarna eller Norrland. Längst ner på sidan har vi även sammanställt ett urval av lediga jobb konditor i hela Sverige.
Konditorer är en typ av bagare som specialiserar sig på att göra bakverk, tårtor och kakor. De har vanligtvis en mycket god förståelse för kemi och fysik vid bakning, samt för olika degars struktur och konsistens. Konditorer arbetar ofta i stora bagerier, där de ansvarar för att tillverka ett brett sortiment av bakverk, kakor och tårtor.
Ica Maxi är butiken där kunden alltid ska hitta det den söker och det lilla extra. Vi sätter alltid kunden i centrum.
Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst, Det är viktigt att du har en positiv attityd och gillar att arbeta tillsammans i ett lag för att erbjuda det bästa för våra kunder.
Vi söker d.. Klicka för att visa hela beskrivningenig som är yrkeskunnig, är intresserad och är ivrig att se resultat av ditt arbete.
Vårat team behöver förstärkas med en medarbetare till bageriet. Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du verkligen vill satsa på yrket.
Tillträde efter överenskommelse.
Deadline: 2025-04-03
ÖRUM 119:
Örum 119 är ett litet boutiquehotell med eget café, pizza, bageri, glasstillverkning och inredningsbutik. Destinationen är belägen på landsbygden på Österlen. Vi som arbetar här på årsbasis är ett litet, effektivt team med öppet sinne. När högsäsongen närmar sig behöver vi fler kollegor. M.. Klicka för att visa hela beskrivningenänniskor som brinner för service och gästfrihet. Under högsäsongen förvandlas den här delen av Sverige till ett nav för sol och bad, konst och kultur. Vi är fullbokade och förväntningarna är höga. Vi möter våra gäster med generösa öppettider och respekt för både våra gäster och kvaliteten i det vi serverar.
ANSTÄLLNINGSPERIOD:
Säsongsanställning 27 juni – 10 augusti.
Vi vill att du kan arbeta hela perioden.
ARBETSUPPGIFTER:
Daglig produktion av bullar & kondis.
Kvalitetssäkring och uppföljning av produkternas standard.
KVALIFIKATIONER:
Du har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande.
Du brinner för hantverket och vill arbeta med råvaror av högsta kvalitet.
Du är ordningsam, ansvarfull och kvalitetsorienterad.
Du är stresstålig och van att hålla ett högt tempo.
Du arbetar strukturerat och effektivt.
Du är tydlig i din kommunikation med andra.
VAD VI KAN ERBJUDA:
Utbildning och handledning av erfaren konditor.
Avtalsenlig lön baserad på kompetens och erfarenhet.
Deadline: 2025-03-31
Åre Bageri med Restaurang Ripazzo söker Konditor.
Affärsidé
- Åre bageri är ett familjeägt företag i Åre, med egen tillverkning, som erbjuder smakrika upplevelser för alla sinnen, med naturliga råvaror & handens verk, för dig som känner skillnaden
På Åre Bageri med Restaurang Ripazzo lagar vi "Sole.. Klicka för att visa hela beskrivningenns Mat" medelhavskost maten du mår bra av Italiensk mat och desserter från grunden, med bra råvaror och hög ambition.
Vårt kök, konditori, bageri samt bar är modernt och praktiskt, och i vår Restaurang njuter du av en fantastisk arbetsmiljö.
Gäst-strömmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo.
Bakverk och Åreglass italiensk gelato i världsklass som du med stolthet vill presentera för dina gäster
Vi söker konditor inför våren/sommaren 2025. Med möjlighet till fast anställning.
Du ska kunna jobba självständigt och våra arbetsuppgifter är
Klassiska bakverk, gelato, desserter.
Vår restaurang har 140 platser inne och 90 platser ute servering.
Och Årebageri med Restaurang Ripazzo ligger centralt i Åre nära till allt.
Behöver du hjälp med boende så ordnar vi det.
Ansökan gör du på vår hemsida arebageri.se eller mail info@arebageri.se
Med vänlig hälsning,
Greger Eriksson
http://arebageri.se
Instagram årebageri
Facebook årebageri
TikTok årebageri
#vitmagi #årebageri #åreofsweden
— Restaurang Ripazzo by Åre Bageri
— Åreglass italiensk gelato
Arbete dagtid /kvällar, både vardagar och helger, på heltid enligt schema.
Lön diskuteras utifrån erfarenhet.
Välkommen till Åre Bageri med Restaurang Ripazzo som fyllt 40år under hösten 2024
Deadline: 2025-04-11
Har du en passion för att arbeta på ett bageri, konditori och café där både produkternas kvalitet och servicen alltid strävar mot toppklass?
Brinner du för att jobba med ekologiska och noggrant utvalda råvaror, där choklad, spannmål fångar ditt intresse?
Vill du vara en del av ett team där samarbete.. Klicka för att visa hela beskrivningen och laganda står i fokus?
Ser du fram emot att utveckla både dig själv och vårt sortiment av bröd och söta bakverk?
Om du svarar ja på dessa frågor kan du vara den vi söker!
Vi söker både heltid- och deltidsmedarbetare. Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka gärna din ansökan till:
jobb@magnus-johansson.com
Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Varmt välkommen med din ansökan
Deadline: 2025-04-04
Vi söker en bagare och en konditor till två stycken 100% tjänster hos oss på Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
Vill du arbeta på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass? På Leijon Stenugnsbageri & Konditori förädlas noga utvalda råvaror till oemots.. Klicka för att visa hela beskrivningentåndliga bakverk som genom ett välkomnande och personligt bemötande ger kunden en upplevelse och sprider glädje.
Vi söker dig som värderar hantverket och vill jobba med rena råvaror och inga halvfabrikat. Du är engagerad, positiv, en lagspelare då du ska ingår i ett team och du brinner för bakningen.
Du är en utbildad bagare och/eller konditor med minst 2 års erfarenhet.
Som bagare/konditor kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga produktionen. För att du ska lyckas i den rollen söker vi dig som:
Värderar och har ett gediget intresse för hantverket och rena råvaror – du ska tillsammans med dina kollegor förvalta kundens förtroende genom att konsekvent leverera en högkvalitativ produkt.
Har en god samarbetsförmåga – du ska vara konstruktiv och kommunikativ i förhållande till dina kollegor.
Har en hög arbetsmoral och är flexibel – du ska prestera väl under både lugnare och mer hektiska perioder i produktionen samt vara uppmärksam på möjligheter att stötta dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och arbetsmoral och hur du skulle passa in med resten av vår personal. Du är driven och framåt men viktigast av allt är att du glad och positiv.
Tjänsten Konditor:
Du jobbar med sedvanliga uppgifter i ett konditori, såsom tillverkning av tårtor, bitar, glass och choklad. Vi jobbar för att vara i framkant med nytänk och kreativitet. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00–07.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
Tjänsten Bagare:
Här jobbar du med sedvanliga uppgifter i ett Hantverksbageri såsom avbakning, uppslag, köra deg, sötebröd och kavlade degar. Vi jobbar i säsong och hittar ständigt på nya produkter. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00–07.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
*Bagartjänsten kan innebära ett större produktionsansvar om du är rätt person.
Båda tjänsterna är heltid med tillträde så snart som möjligt, lön enligt kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansök genom att maila: jobb@leijonbageri.se inkludera CV och personligt brev. Märk ansökan med ”bagare” och/eller ”konditor”
Vi intervjuar löpande – vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
I augusti 2017 öppnades Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Sala backe, Uppsala. Idag har vi 2 enheter i Uppsala. Grundare är Frida Leijon vinnare av Årets Konditor 2016, Konditorernas Konditor 2018 och 2021. Hon skapade även Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Bröllopstårta i juni 2015.
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.
Deadline: 2025-03-20
Vi på ICA Maxi Nacka söker en passionerad bagare eller konditor som vill bli en del av vårt härliga team. Hos oss skapas allt från grunden med noggrant utvalda råvaror, och vi brinner för hantverket bakom riktigt bra bröd och bakverk. Vårt bageri och konditori är en viktig del av butiken, och tillsa.. Klicka för att visa hela beskrivningenmmans driver vi både avdelningen och försäljningen framåt. Vi bakar allt från surdegsbröd och kyljästa specialiteter till tårtor och bakelser i stora volymer, alltid med målet att ligga i framkant.
Vi letar efter dig som är en lagspelare med positiv energi, ett öga för detaljer och en förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du delar vårt engagemang för hållbar utveckling och har en naturlig känsla för kvalitet och precision. Om du vill vara med och utveckla ett bageri där hantverk och innovation går hand i hand, då kan det här vara din nästa utmaning!
Krav
Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som bagare/konditor på heltid
Utbildning inom aktuellt område
Meriterande
Kunskaper inom excel/word
Kunskaper i SoftOne, AoB, StoreOffice/Min butik
Kunskaper inom Ledande Butiksdrift eller Lean
Kunskap inom butiksekonomi och försäljning
Omfattning och tillträde
Heltid, tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.
Varierad arbetstid och helgarbete förekommer ungefär var fjärde helg.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om oss
Maxi ICA Stormarknad Nacka är en del av en hållbar utveckling för individer, miljö och samhälle. Vi erbjuder dig vår interna affärsskola, dagliga utmaningar, högt tempo, bra arbetsmiljö och stöd när du behöver. Vi är stolta över att ha fått utmärkelser som Årets Nackaföretag, Fernando Di Lucas hederspris, årets ekoinsats i dagligvarubranschen samt årets utmärkelse i Butiksgastro; Årets Butikskonditori. Vi värnar om vår personal och erbjuder bla. interna och externa utbildningar, friskvårdsbidrag, frukostbuffé och högtidsluncher. Som ledare på Ica Maxi Nacka får du möjlighet att växa för att nå högre höjder och göra karriär med en individuell utvecklingsplan.
Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som bagare/konditor på heltid
Utbildning inom aktuellt område
Kunskaper inom excel/word
Kunskaper i SoftOne, AoB, StoreOffice/Min butik
Kunskaper inom Ledande Butiksdrift eller Lean
Kunskap inom butiksekonomi och försäljning
Deadline: 2025-04-20
Hos företag: Nöjeskvarteret Malmborgen AB
Deadline: 2025-04-18
Konditor/Bagare S:t Markus Vinkällare/Gränden
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatuk.. Klicka för att visa hela beskrivningenök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu en ambitiös Konditor/Bagare.
Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden av kött, fisk och vegetariska rätter. Vi ser gärna att du har arbetat som konditor/Bagare i ett antal år och har erfarenhet ifrån mattillagning från grunden med fokus på buffé och framförallt bakning och desserter. Vi ser gärna att du har besitter ett innovativt tankesätt kring matlagning.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer.
Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom nu Gränden på sommaren. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag.
Tjänster finnes för deltid och heltid. I din roll kommer du att rapportera till Köksmästare.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För frågor, kontakta: markus.walterstrom@malmborgen.nu
Vänligen märk er ansökan ”Konditor/Bagare 2025”
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Deadline: 2025-04-18
Om jobbet
The Coffee är ett café som befinner sig på Erikslund shopping center i Västerås. Till oss kommer man för att njuta av en god kopp kaffe eller ta en paus från shoppingen i en härlig och öppen miljö.
Vi har ett stort utbud av både varma och kalla drycker.
Vi serverar mat i form av baguetter.. Klicka för att visa hela beskrivningen, bakad potatis, varma mackor och sallader.
Vi söker dig som: - är glad, positiv och stresstålig. - kunna jobba självständigt samt jobba i grupp. - kan ta egna initiativ, och vara lättlärd. - Kan ge bra service och sätter kunder i fokus.
Tidigare erfarenhet är ett krav Arbetsuppgifter är sedvanliga café sysslor som stå i kassa, barista, samt beredning av bakverk, sallader och baguetter.
Deadline: 2025-04-13
Hos företag: ICA Maxi Arninge (Stormarknaden i Arninge AB)
Deadline: 2025-03-31
Älskar du högt tempo, engageras av service och trivs i en arbetsmiljö där vi stöttar varandra? Vi söker dig som vill ta ansvar och bidra till en positiv upplevelse för både kunder och kollegor – varje dag!
Vad vi erbjuder:
✅ Starka förutsättningar för att du ska utvecklas som butiksmedarbetare
✅.. Klicka för att visa hela beskrivningen Variationsrika arbetsuppgifter i en dynamisk miljö
✅ En värdefull grund att stå på inför arbetslivet
✅ Ett härligt team som brinner för service och att skapa glädje – både för kunder och varandra!
Vem vi söker:
✔️ Du är utbildad bagare/konditor
✔️ Du är ansvarstagande, positiv och älskar att ge det lilla extra
Är du den vi letar efter? Skicka in din spontanansökan idag och bli en del av vår Maxi-familj!
Vår ansökningsprocess ligger digitalt i framkant och låter dig ansöka direkt från din mobil på några få minuter utan varken CV eller personligt brev. Istället får du svara på några frågor om din erfarenhet och kompetens samt göra en kort video-presentation. Vi använder den senaste teknologin för att kunna erbjuda en rättvis bedömning av alla kandidater.
Deadline: 2025-03-31
Villa Belparc söker konditor till vårt bageri.
Villa Belparc är en konferensanläggning med festvåning, restaurang , café, konditori med eget bageri.
På sommaren har vi Göteborgs största uteservering mitt i Göteborgs stadspark, intill stora dammen med egen brygga och flera olika försäljnings hus med .. Klicka för att visa hela beskrivningenolika tjänster och produkter med flera med konditori.
Bageriet förser alla våra konditori montrar med bakelser, tårtor, kakor, pajer, bullar mm.
Bagerier förser festvåningen med Bröllopstårtor och minnesstunder med begravningstårtor och konferenser med eftermiddags fika.
Här blir det ingen industri utan du får förmånen att arbeta med alla områden, vilket är stimulerande och varierande samt att man kan lära sig mycket.
Arbetstiderna är varierande med mestadels förmiddagar, helger förekommer.
Vi har idag en mycket duktig konditor som pastery chef och hon behöver en till konditor för att avlasta henne inför sommaren.
Passar man in så finns det utvecklings möjligheter för tjänsten.
Deadline: 2025-04-10