Lediga jobb som geolog

Här nedan hittar du länkar till sammanställningar över lediga jobb geolog i Sveriges alla län, klicka dig enkelt vidare för att se om det finns några jobb geolog i t.ex. Stockholm, Dalarna eller Norrland. Längst ner på sidan har vi även sammanställt ett urval av lediga jobb geolog i hela Sverige.

Att arbeta som geolog

En geolog är en vetenskapsman som studerar den fasta och flytande materia som jorden består av. De är experter på jordskorpans sammansättning, struktur och historia samt på de naturliga processer som sker på och under jordytan. Geologer använder en rad olika verktyg och tekniker för att undersöka jorden, bland annat fältarbete, laboratoriearbete och forskning.


Urval av lediga geolog jobb i Sverige

Klicka här om du vill gå direkt till länsindelningen

Naturhistoriska riksmuseet

Förste assistent till enheten för geovetenskap

Hos företag: Naturhistoriska riksmuseet

Deadline: 2024-03-08

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Naturhistoriska riksmuseet är en statlig myndighet med regeringens uppdrag att främja kunskapen, forskningen och intresset för vår värld. Myndigheten är en framstående forskningsinstitution och Sveriges största museum. Museet har under mer än 200 år samlat in föremål och data och bedrivit forskning .. Klicka för att visa hela beskrivningenom livet på jorden. Samlingarna innehåller fler än 11 miljoner växter, djur, svampar, miljöprover, mineral och fossil. All forskning och kunskap delas i utställningarna, Cosmonova och i aktiviteter på museet och digitalt.

Enheten för geovetenskap (GEO) är värd för forskningsinfrastrukturen NordSIMS-Vegacenter: en svensk nationell anläggning för mikroanalys och mikroavbildning, inom geo- och miljövetenskap samt planetologi. Den disputerade personalen vid GEO utgör ett internationellt team av forskare, som bedriver externt finansierade projekt och verksamhet inom nationella och internationella forskningsprogram, leder och understödjer infrastrukturer samt handleder forskare på doktors- och postdoktorsnivå. De pågående forskningsprojekten inom isotopgeokemi är fokuserade på jordskorpans utveckling, planetologi och lågtemperaturgeokemi. Enheten bedriver även mineralogisk forskning och förvaltar en av de större mineralsamlingarna i Europa.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innefattar registrering/katalogisering och avbildning av föremål i geologiska samlingar, bildbehandling samt organisation av bildmaterial.

KVALIFIKATIONER
Sökanden ska ha en akademisk examen i geovetenskap. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Följande räknas som meriterande: kunskaper i mineralogi och om mineralsamlingar och mineralsystematik. Erfarenhet av arbete med geologiska samlingar, databashantering, fotografering och digital avbildning är också meriterande.

Följande personliga egenskaper är betydelsefulla: att vara resultatinriktad, noggrann och självgående i sitt arbete.

ÖVRIGT
Ansökan ska innehålla:
• Personligt brev
• CV
• Kontaktuppgifter till referenser
• Andra kvalifikationer eller information som du vill framhålla.
Vårt mål är att genom forskning och publik verksamhet visa vägen till ökad kunskap och handlingskraft, för att vi tillsammans ska kunna bidra till en hållbar och ljus framtid. Vår långsiktiga strävan är att Naturhistoriska riksmuseets anställda ska spegla den mångfald som finns i Sverige. Vi välkomnar alla sökanden oavsett kön, bakgrund, ursprung och funktionsvariation.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Deadline: 2024-03-08

SGU - Uppsala, Lund och Göteborg

Extrageologer inom berggrundsgeologi för fältsäsong till SGU

Hos företag: SGU - Uppsala, Lund och Göteborg

Deadline: 2024-03-19

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Har du en pågående eller nyligen avslutad utbildning inom berggrundsgeologi och vill du arbeta som extrageolog med vår berggrundskartering i fält? Då är denna tjänst något för dig!
Enheten Ekonomisk geologi är en del av avdelningen Mineralresurser på SGU och bedriver bland annat undersökningar av be.. Klicka för att visa hela beskrivningenrggrunden i malmnära områden. Vi kartlägger berggrunden, dokumenterar och tolkar mineraliseringar och omvandlingar i berggrunden samt inventerar malmer och industriella mineral. Vi provtar och dokumenterar även mineral- och metallförekomster i sekundära resurser (sandmagasin, varphögar m.m.) och bedriver markgeokemisk kartering. Vår verksamhet omfattar hela landet där vi även deltar i EU-finansierade och internationella samarbetsprojekt. Inriktningen är i huvudsak mot gruv- och prospekteringsbranschen.
Vi söker nu åtta extrageologer som under fältsäsongen vill bidra till undersökningar av Sveriges berggrund.
Arbetsuppgifter
Som extrageolog med inriktning på berggrundsgeologi kommer arbetsuppgifterna att innebära fältundersökningar av berggrunden. I arbetet ingår bland annat kartering, provtagning och databasläggning av insamlad information. Efter en inledande introduktion av förekommande bergarter och SGU:s metodik i fält kommer dina uppgifter att i huvudsak bedrivas som ensamarbete i fält. Transporter i fält sker till fots och med hyrbil.
Kompetens
Vi söker dig som har:
examen i eller är i slutet av din akademiska utbildning inom berggrundsgeologi
förmåga att gå i obanad terräng
orienteringsförmåga med karta och kompass
B-körkort
god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande erfarenheter och kompetens:
erfarenhet av ArcGis
erfarenhet av prospekteringsverksamhet
intresse för ämnesöverskridande frågor

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du är drivande och har ordningssinne samt är intresserad av att lära dig nya saker. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Eftersom tjänsten innebär fältarbete är det bra att du trivs i skogen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.
Om anställningen
Antal: 8 extrageologer
Anställningsform: Särskild visstidsanställning mellan 4 och 12 veckor. Perioden kommer att vara mellan maj och september och efter överenskommelse.
Anställningsort: Uppsala, Göteborg eller Lund. Ange i ansökan vilken ort du söker till. Du kommer att vara ute i fält och därför blir anställningsorten det kontor som är närmst din folkbokföringsadress.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem som du ansöker genom via vår webbplats.
Vill du veta mer, hör av dig till enhetschef Ildiko Antal Lundin eller våra fackliga företrädare: Peter Åkerhammar för Saco-S och Annika Törnkvist för ST-geologiska via vår växel 018-17 90 00.
Rekryteringen utför SGU i egen regi och vi undanber oss därmed telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Om SGU
Sveriges geologiska undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Klimat- och näringslivsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se

Deadline: 2024-03-19

SGU - Uppsala, Göteborg, Lund, Malå och Luleå

Extrageologer inom maringeologi för fältsäsong till SGU

Hos företag: SGU - Uppsala, Göteborg, Lund, Malå och Luleå

Deadline: 2024-03-19

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Har du en pågående eller nyligen avslutad utbildning inom maringeologi? Vill du arbeta som extrageolog under fältsäsongen med vår marina kartering? Då kan det vara dig vi söker!
Enheten Samhällsplanering marin miljö arbetar med informationsförsörjning och driver flera projekt inom havsplanering, mar.. Klicka för att visa hela beskrivningenint områdesskydd och miljöövervakning. Arbetet sker ofta i samarbete med andra svenska myndigheter och med inriktning mot Östersjöns miljö och en hållbar blå ekonomi.
Vi söker nu två extrageologer som vill, under fältsäsongen, arbeta med insamling av maringeologisk data.
Arbetsuppgifter
Som extrageolog med inriktning maringeologi kommer arbetsuppgifterna innebära fältarbete inom maringeologisk kartläggning samt att vara deltagande i våra olika marina projekt kopplade till havsbottensundersökningar. Exempelvis rör det sig om insamling av hydroakustisk information, bearbetning av dess information och sedimentprovtagning. Fältarbetet kan innebära en del strapatser och du kommer att få intressanta arbetsuppgifter, fina naturupplevelser och mycket frisk luft. SGU använder sig av eget undersökningsfartyg S/V Ocean Surveyor och mindre undersökningsbåt S/V Ugglan. Fältarbetet bedrivs i fältpass som är 7 eller 14 dagar långa med efterföljande kompledighet motsvarande fältpasset.
Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning inklusive registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att utföras på slutkandidat. För tjänsten krävs en godkänd säkerhetsprövning innan beslut om anställning fattas.
Kompetens
Vi söker dig som:
genomgår en akademisk utbildning inom marina vetenskaper, kvartärgeologi eller naturgeografi, gärna i slutet av din utbildning
har erfarenhet eller vana att vara ute till sjöss
har god förmåga att uttrycka dig i tal på svenska och engelska

Meriterande erfarenheter och kompetens:
erfarenhet av hydroakustiska mätinstrument
erfarenhet av ArcGIS och/eller hydroakustiska bearbetningsprogram
Skeppar VIII examen och/eller Basic Safety

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du tar egna initiativ, är innovativ, nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. En förutsättning för tjänsten är att du har en god förmåga att samarbeta och förmåga till tydlig kommunikation med dina kollegor. För arbete på fartyg till havs krävs det att du är flexibel och har ett prestigelöst arbetssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.
Om anställningen
Anställningsform: Särskild visstidsanställning mellan april och september. Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningsort: Uppsala, Göteborg, Lund, Malå eller Luleå. Ange i ansökan vilken ort du söker till. Du kommer att vara ute i fält på S/V Ocean Surveyor och därför blir anställningsorten det kontor som är närmst din folkbokföringsadress.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem som du ansöker genom via vår webbplats.
Vill du veta mer, hör av dig till Tf. enhetschef Ola Hallberg eller våra fackliga företrädare: Peter Åkerhammar för Saco-S och Annika Törnkvist för ST-geologiska via vår växel 018-17 90 00.
Rekryteringen utför SGU i egen regi och vi undanber oss därmed telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Om SGU
Sveriges geologiska undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Klimat- och näringslivsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se

Deadline: 2024-03-19

Uppsala universitet, Institutionen för geovetenskaper

Forskare inom petrologi

Hos företag: Uppsala universitet, Institutionen för geovetenskaper

Deadline: 2024-03-07

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Forskare inom petrologi med fokus på metamorfa bergarter innehållande kritiska mineraler och metaller

Institutionen för geovetenskaper är Sveriges största och mest mångsidiga institution av sitt slag med en unik bredd och ca 280 anställda.

Våra verksamheter är interdisciplinära och kombinerar na.. Klicka för att visa hela beskrivningenturvetenskap och teknik med samhällsvetenskap. Vi har forskningsprogram inom luft- vatten- och landskapslära; geofysik; naturresurser och hållbar utveckling; mineralogi, petrologi och tektonik; paleobiologi och vindenergi. Genom att studera jordens historia förstår vi hur planeten har utvecklats och hur vår strävan mot en hållbar utveckling kan dra nytta av denna kunskap. Mer informations finns på: https://www.geo.uu.se/

Institutionen kommer att börja koordinera ett rikstäckande forskningscentrum för prospektering av kritiska råvaror (för 2024-2029), med stöd av Stiftelsen för strategisk forskning (SSF) och globala aktörer inom detta område. Fokus kommer att ligga på nya lösningar som täcker ett brett spektrum av ämnen och skalor från geologi, geofysik, geokemi, mineralekonomi, borrning, tekniska lösningar för effektiv prospektering, till nanoteknik för geometallurgiapplikationer. Det kommer också att finnas aspekter relaterade till ESG (miljöfaktorer, socialt ansvar och ledning). Centrumet har ett antal kärnpartners från Stockholms universitet, Lunds universitet och Göteborgs universitet samt Tyréns, Epiroc, Smarkand215, Amkvo, BitSim, Nordic Iron Ore, Eurobattery Minerals och First Quantum Minerals och stöds av de geologiska undersökningarna i Norden samt flera globala prospekterings- och gruvföretag. Tjänsten kommer vara placerad inom forskningsprogrammet Mineralogi, petrologi och tektonik.

Arbetsuppgifter 
Kandidaten kommer att bedriva forskning inom en rad planerade innovativa arbeten i och utanför Sverige med stöd från ett antal industri- och forskningsfinansierande organisationer (t.ex. Stiftelsen för Strategisk Forskning, SSF) och inom det nyligen inrättade Smart Exploration Research Centre med forskning kring strategiska och kritiska metaller och mineral. Ämnet för projektet är brett och letar vi efter en kandidat med intresse för petrologiska undersökningar av mineralsystem, mineralogisk karakterisering av gruvavfall och kopplingen mellan litosfäriska särdrag och malmbildande processer. En viktig del av arbetet kommer att vara på mineralogiska och petrologiska studier med metodologiska och experimentella verktyg och kommer att inkludera gemensamma tolkningar med annan geologiska och geofysikaliska data. Kandidaten kommer att arbeta inom ett större forskarteam, inklusive experter från olika institutioner och företag som samarbetar i forskningscentrumet. Projektet omfattar fältarbete och kandidaten kommer bedriva fältarbete med provtagning och insamling av data, ensam och tillsammans med andra som ingår centrumets forskningsprojekt. Undervisning inom mineralogi och petrologi av kritiska metaller och mineral kan uppgå till 20%.

Kvalifikationskrav
Vi söker en mycket motiverad kandidat med en doktorsexamen i mineralogi eller petrologi, avlagd inom de senaste sju åren. Anställningen kräver ett starkt publiceringsresultat och en dokumenterad förmåga att attrahera extern finansiering. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska krävs. Kunskaper i svenska och körkort är ett krav. 

Kandidaten behöver ha erfarenhet inom följande områden:

- Metamorf petrologi, inklusive både konventionell och okonventionell geotermobarometri, samt fasjämviktsmodellering
- Studier av flerfas- och smältinneslutningar
- Karakterisering av metamorfa C-mineral och amorfa ekvivalenter
- Elektronmikrosondanalys, inklusive handhavande och drift av utrustningen
- Ramanspektroskopi
- Omfattande erfarenhet av fältarbete

Önskvärt/meriterande i övrigt
Det är önskvärt att kandidaten har genomfört postdoktoral (eller motsvarande) forskning. Erfarenhet av fältarbete i den Fennoskandiska skölden och/eller arktiska kaledoniderna är en fördel. Tidigare forskning av sällsynta jordartsmetallförande fosfatmineral och andra ekonomiskt viktiga mineral är meriterande. Tidigare aktivt deltagande i djupborrning är önskvärt.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare (provanställning kan tillämpas). Omfattningen är heltid. Tillträde 1 april 2024 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Jaroslaw Majka, jaroslaw.majka@geo.uu.se.


Välkommen med din ansökan senast den 7 mars 2024, UFV-PA 2024/666.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla 7 600 anställda och 53 000 studenter som med nyfikenhet och engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.


Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet
https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/


Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Deadline: 2024-03-07

Framtiden AB

Bergtekniker till familjärt specialistföretag!

Hos företag: Framtiden AB

Deadline: 2024-02-29

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Har du studerat geologi, väg och vatten eller dylikt, eller tar du kanske examen till sommaren? Vi söker nästa bergtekniker till Bergab. Här får du en omväxlande, lärorik vardag som innehåller både fältarbete och exempelvis projektering. Välkommen med din ansökan!

Om rollen
I den här rollen kommer.. Klicka för att visa hela beskrivningen du att arbeta i fält och på kontor. Du kommer att utföra inspektioner av tunnlar och bergrum samt slänter längs både järnvägar och vägar. Du kommer att utföra bergtekniska utredningar, skapa detaljplaner och arbeta projektering och kartering. Till en början är du mycket ute i fält, mellan dina fältuppdrag arbetar du med dokumentation. I ett familjärt specialistföretag blir du här del av ett härligt arbetslag med tio kollegor i gruppen Geologi och bergteknik.

Din profil
Vi söker dig som är flexibel, driven och nyfiken på att lära nytt i en varierande arbetsdag! Du är noggrann och strukturerad i dina administrativa uppgifter, det är fördelaktigt om du tycker om fältarbete. Du ser dina kollegor och deras kunskaper som en förmån och det är en självklarhet för dig att dela din egen expertis. Du har förmågan att socialisera med olika typer av människor, det gäller både dina kollegor och i kontakt med kunder.

Skallkrav
• Relevant eftergymnasial utbildning inom geologi, samhällsbyggnad, bergteknik, väg och vatten eller annan utbildning vi anser likvärdig
• Goda kunskaper i Officepaketet (Word och Excel)
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• Erfarenhet från bergbranschen
• Olika former av engagemang under utbildningstiden, exempelvis lärarassistent eller dylikt

Om företaget
Bergab ett fristående specialistföretag som startades för snart 50 år sedan. De erbjuder idag tekniska konsulttjänster inom områdena berg, mark, vatten och miljö. De är drygt 100 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg och leds av värdeorden engagemang, kunskap och samarbetsförmåga, vilka genomsyrar det dagliga arbetet. Bergab erbjuder tjänster under alla skeden av projekt, från förstudier till underhållsbesiktningar.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider med flex, resor förekommer
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Deadline: 2024-02-29

EMX Scandinavia AB

Tekniker - till ett litet team inom prospektering

Hos företag: EMX Scandinavia AB

Deadline: 2024-02-29

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

EMX Scandinavia AB söker en tekniker till vårat team i Malå!
EMX är ett internationellt bolag, verksam inom prospektering. Vi har ett team baserat i Malå som jobbar främst inom Norden och nu behöver vi förstärka vårat team med en tekniker för att stötta våra geologer.
Hos EMX erbjuds du en möjlighe.. Klicka för att visa hela beskrivningent att få erfarenhet inom prospektering och du får ett kontaktnät med våra internationella kollegor. Du kommer att vara ansvarig för geofysiska mätningar, förbereda för borrprogram, lagerhantering mm. I arbetet ingår även fältarbete som geofysiska mätningar och provtagningar samt att underhålla prospekteringsutrustning.
Vi söker dig som är driven, har god initiativförmåga och öga för detaljer. Oavsett bakgrund behöver du ha en förmåga och vilja att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du är flexibel då planer kan förändras med kort varsel och har god samarbetsförmåga då du kommer jobba både självständigt och i team. Resor ingår i arbetet.
Eftersom arbetet innefattar hantering av tunga föremål samt fältarbete är god fysik en förutsättning.


Krav för tjänsten
* Erfarenhet i Microsoft Office/Excel/Powerpoint
* Uttrycker dig väl i engelska och svenska (både tal och skrift)
* Körkort kategori B


Meriterande
* Körkort kategori BE
* Förarbevis för; motorsåg, terränghjuling, snöskoter


Ange löneanspråk i ansökan.
Rekrytering sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Rekryteringsprocessen sker på engelska.


Annons- och rekryteringsföretag undanbedes.

Deadline: 2024-02-29

Geologi

Sommarvikariat Geologer

Hos företag: Geologi

Deadline: 2024-03-31

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Geologiavdelningen rapporterar både mot platschefen på Björkdalsgruvan men är även i nära kontakt direkt med koncernen Mandalay Resources. Geologiavdelningen består av flera arbetsgrupper: Skiftgeologer, prospekteringsgeologer och geotekniker, geologassistenter, resursgeologer samt diamantborrare. D.. Klicka för att visa hela beskrivningenenna avdelning jobbar både i planering och produktion där de med stöd av provborrningar, data och mjukvaruprogram ansvarar för att utreda, prospektera och avgöra när och var i gruvan vi ska bryta.Gillar du att titta på sten?
Vi söker geologer till sommaren!
 
Beskrivning
Vi söker produktionsgeologer, prospekteringsgeologer och kärnkartörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som produktionsgeolog är kartering, provtagning och utsättning av gavlar under jord. Arbetsform:  7/7-skift

Som Prospekteringsgeolog ingår arbete med kärnkartering och provtagning i arbetsuppgifterna, även en del arbete ute i fält kan förekomma. Arbetsform: Dagtid mån-fre.

Kärnkarteraren karterar diamantkärna från underjordsborrningen. Arbetsform: Dagtid mån-fre.Förutom att jobbet i sig är en galet rolig tjänst erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt. Ett sommarvikariat hos oss i Björkdalsgruvan är en bra möjlighet att utvecklas och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt ta del av vår säkerhetskultur som är vårt viktigaste arbete på plats.

Kvalifikationer
Du bör ha minst 3 år avklarade geologistudier på universitet samt goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi använder oss av Surpac och Excel i det dagliga arbetet. Arbete i dessa program ses som meriterande. B-körkort är ett krav.Vem är du?
Som geolog i Björkdalsgruvan är du en viktig kugge i vårt lag som bidrar med ett stort ansvarstagande och ett högt säkerhetstänk. Du gillar att ha ordning och reda på din arbetsplats samt utveckla och arbeta med att forma och effektivisera arbetet. Du är resultat- och målinriktad och ser det som en utmaning att driva jobbet framåt och sprida energi, glädje och skapa samarbete mellan kollegor och andra avdelningar varje dag.

Villkor
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde: 2024-06-01
Sista ansökningsdag: 2024-03-31
I Björkdalsgruvan, utanför Sandfors Kåge, bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi ligger strax utanför Sandfors knappt fyra mil nordväst om Skellefteå. På vår site har vi hela gruvprocessen från prospektering, planering och brytning till själva anrikningen samt avfallshantering i form av dammar. Vi är ett ungt och drivet gäng med drygt 240 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av Mandalay Resources som bland annat har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Deadline: 2024-03-31

Hitta geolog jobb i Sveriges alla län


All information om lediga jobb hämtas i realtid från Arbetsförmedlingen

Informationen på denna sida uppdaterades 2024-02-27