Här nedan hittar du länkar till sammanställningar över lediga jobb bagare i Sveriges alla län, klicka dig enkelt vidare för att se om det finns några jobb bagare i t.ex. Stockholm, Dalarna eller Norrland. Längst ner på sidan har vi även sammanställt ett urval av lediga jobb bagare i hela Sverige.
Bagare är en viktig del av varje samhälle. De tar enkla ingredienser och förvandlar dem till något underbart som alla kan njuta av. Bagare måste ha en förkärlek till mat och en passion för bakning för att lyckas. De måste också kunna följa recept noggrant och ha stor uppmärksamhet på detaljer. Bagare börjar vanligtvis som lärlingar i bagerier och lär sig yrket av erfarna bagare. Med hårt arbete och hängivenhet kan de så småningom bli bagerichefer eller till och med öppna egna bagerier.
Bakning är ett utmanande men givande yrke. Det kräver kreativitet, precision och mycket hårt arbete. Men i slutändan, när man ser de nöjda ansiktena på de människor som njuter av skapelserna är allt det värt det.
Järvsö Gårdsbageri - En chans att ta över en älskad pärla med stor potential, eller arbeta som anställd under sommaren 2025
Sedan 2011 har Järvsö Gårdsbageri, med café, butik och restaurang, varit en välkänd plats i Järvsö där besökare har kunnat njuta av en inbjudande miljö. Historiska LångHans går.. Klicka för att visa hela beskrivningend som är en Järvsös äldsta Hälsingegårdar och har under åren blivit självklar destination för både lokalbor och turister.
Tillsammans med vår samarbetspartner, Järvsö Champagnebar, har vi skapat en unik plats där mat, dryck och gemenskap möts på bästa sätt. Under åren har vi inte bara levererat bakverk & mat av högsta kvalitet utan också byggt ett rykte som ett av Sveriges bästa caféer. Sedan 2014 har vi haft förmånen att vara med i White Guide Café, och 2019 blev vi utsedda till Årets Fikaställe i White Guide – ett erkännande av vårt engagemang och passion för kvalitet.
Bageriet har nyligen fått ett nybyggt bageri och kök, designade för att möta både dagens och framtidens behov. Lokalerna är rymliga och funktionella, med plats för 70 gäster inomhus och 180 utomhusplatser under sommaren.
Om du är intresserad av att ta över verksamheten, bli delägare eller bara vill veta mer om bageriet och dess potential, tveka inte att höra av dig till oss på per.bergenudd@gmail.com. Vi ser fram emot att höra från dig!
Med värme,
Per & Anna Bergenudd
Deadline: 2025-04-17
ÖRUM 119:
Örum 119 är ett litet boutiquehotell med eget café, pizza, bageri, glasstillverkning och inredningsbutik. Destinationen är belägen på landsbygden på Österlen. Vi som arbetar här på årsbasis är ett litet, effektivt team med öppet sinne. När högsäsongen närmar sig behöver vi fler kollegor. M.. Klicka för att visa hela beskrivningenänniskor som brinner för service och gästfrihet. Under högsäsongen förvandlas den här delen av Sverige till ett nav för sol och bad, konst och kultur. Vi är fullbokade och förväntningarna är höga. Vi möter våra gäster med generösa öppettider och respekt för både våra gäster och kvaliteten i det vi serverar.
ANSTÄLLNINGSPERIOD:
Säsongsanställning 27 juni – 10 augusti.
Vi vill att du kan arbeta hela perioden.
ARBETSUPPGIFTER:
Daglig bakning av bröd, bullar och bakverk.
Förberedelse av degar, jäsning och gräddning.
Kvalitetssäkring och uppföljning av produkternas standard.
KVALIFIKATIONER:
Du har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande.
Du brinner för hantverket och vill arbeta med råvaror av högsta kvalitet.
Du har intresse för spannmål och surdeg.
Du är ordningsam, ansvarfull och kvalitetsorienterad.
Du är stresstålig och van att hålla ett högt tempo.
Du arbetar strukturerat och effektivt.
Du är tydlig i din kommunikation med andra.
VAD VI KAN ERBJUDA:
Utbildning och handledning av kvalificerad bagare.
Avtalsenlig lön baserad på kompetens och erfarenhet.
Med fördel är du tillgänglig redan under våren för arbete i vårt bageri på Citadellsvägen i Malmö.
Deadline: 2025-03-31
Vi söker en bagare och en konditor till två stycken 100% tjänster hos oss på Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
Vill du arbeta på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass? På Leijon Stenugnsbageri & Konditori förädlas noga utvalda råvaror till oemots.. Klicka för att visa hela beskrivningentåndliga bakverk som genom ett välkomnande och personligt bemötande ger kunden en upplevelse och sprider glädje.
Vi söker dig som värderar hantverket och vill jobba med rena råvaror och inga halvfabrikat. Du är engagerad, positiv, en lagspelare då du ska ingår i ett team och du brinner för bakningen.
Du är en utbildad bagare och/eller konditor med minst 2 års erfarenhet.
Som bagare/konditor kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga produktionen. För att du ska lyckas i den rollen söker vi dig som:
Värderar och har ett gediget intresse för hantverket och rena råvaror – du ska tillsammans med dina kollegor förvalta kundens förtroende genom att konsekvent leverera en högkvalitativ produkt.
Har en god samarbetsförmåga – du ska vara konstruktiv och kommunikativ i förhållande till dina kollegor.
Har en hög arbetsmoral och är flexibel – du ska prestera väl under både lugnare och mer hektiska perioder i produktionen samt vara uppmärksam på möjligheter att stötta dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och arbetsmoral och hur du skulle passa in med resten av vår personal. Du är driven och framåt men viktigast av allt är att du glad och positiv.
Tjänsten Bagare:
Här jobbar du med sedvanliga uppgifter i ett Hantverksbageri såsom avbakning, uppslag, köra deg, sötebröd och kavlade degar. Vi jobbar i säsong och hittar ständigt på nya produkter. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00–07.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
*Bagartjänsten kan innebära ett större produktionsansvar om du är rätt person.
Tjänsten Konditor:
Du jobbar med sedvanliga uppgifter i ett konditori, såsom tillverkning av tårtor, bitar, glass och choklad. Vi jobbar för att vara i framkant med nytänk och kreativitet. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00–07.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
Båda tjänsterna är heltid med tillträde så snart som möjligt, lön enligt kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansök genom att maila: jobb@leijonbageri.se inkludera CV och personligt brev. Märk ansökan med ”bagare” och/eller ”konditor”
Vi intervjuar löpande – vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
I augusti 2017 öppnades Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Sala backe, Uppsala. Idag har vi 2 enheter i Uppsala. Grundare är Frida Leijon vinnare av Årets Konditor 2016, Konditorernas Konditor 2018 och 2021. Hon skapade även Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Bröllopstårta i juni 2015.
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.
Deadline: 2025-03-20
Hos företag: Balkan Life Scandinavia AB
Deadline: 2025-08-08
Du som vi söker värdesätter hög kvalitet och har öga för detaljer. Vissa dagar kan vara hektiska med högt tempo så du bör trivas i en stundtals livlig miljö.
Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att ansöka
Att kunna baka burek och albansk traditionell mat är ett krav.
Har du en kärlek för bröd i alla dess former och drivs av att skapa kvalitetsprodukter från grunden? Då kan detta vara jobbet för dig!
Som bagare hos oss får du en central roll i vårt bageri. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av brödhantverk som vill bidra med innovativa idéer och expertkunska.. Klicka för att visa hela beskrivningenp. Du ansvarar för hela processen inom deghantering och brödlinje, från ingredienser till färdiga produkter, och säkerställer att allt håller högsta kvalitet.
Utöver brödbakning kommer du att:
Fylla på varor i butik och se till att hyllorna alltid är inbjudande.
Ta emot kundbeställningar och erbjuda service i toppklass.
Samarbeta nära med kollegor för att upprätthålla bageriets standarder för kvalitet och hygien (HACCP).
Vid behov stötta inom konditoriarbete.
Vi värdesätter problemlösningsförmåga, flexibilitet och en positiv attityd – egenskaper som speglar vår värdegrund GLÖD: Glad, Lyhörd, Ödmjuk & Driven.
Vi söker dig som:
Har en yrkesutbildning som bagare/konditor eller lärlingsutbildning inom brödhantverk.
Har minst fem års erfarenhet som bagare inom bageribranschen eller liknande.
Är kunnig inom HACCP och egenkontroll.
Behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Vi erbjuder:
En varierande arbetsmiljö med arbetstider som inkluderar dag, kväll och helg.
Möjlighet att utvecklas i din roll och växa tillsammans med oss.
En arbetsplats där din passion för brödhantverk tas på allvar och där vi tillsammans strävar mot gemensamma mål.
Om oss:
På ICA Maxi Barkarbystaden bakar vi med hjärta och precision. Varje dag förser vi våra kunder med färskt bröd, smakfulla tårtor, och läckra bakverk som bullar och kakor – allt skapat från grunden. Vi är ett engagerat team som sätter stolthet i vårt arbete och strävar efter att nå nationell toppklass inom bageriverksamhet.
Låt oss ta brödhantverket till nästa nivå tillsammans. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt härliga bagarteam på ICA Maxi Barkarbystaden. Ansök nu!
Deadline: 2025-03-31
Vi söker en erfaren bagare för att förstärka vårt team. Hos oss strävar vi efter att leverera högkvalitativa och läckra bakverk till våra kunder, och vi söker nu en individ som delar vår kärlek för bröd och bakning.
Som bagare hos oss kommer du att ha ansvar för att skapa en variation av bakverk.. Klicka för att visa hela beskrivningen och bröd. Vi värdesätter kreativitet och önskar att du aktivt deltar i produktutvecklingen för att säkerställa att våra produkter alltid håller högsta kvalitet.
Vi söker dig som har grundutbildning som bagare och konditor. Om du har arbetat som bagare/konditor tidigare är det ett plus. Vi uppskattar en stark laganda och förväntar oss att du kan samarbeta effektivt med övriga teammedlemmar för att säkerställa en smidig produktion. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid och helger.
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som bagare och tror att du har de färdigheter och passion som krävs för att trivas hos oss vill vi att du söker. Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid. Vikariat till oktober 2025 med möjlighet till vidare anställning.
Lön: Timlön
Deadline: 2025-03-31
Hos företag: KNIVSTA BAGERI & KONDITORI AB
Deadline: 2025-04-05
Vi söker en bagare som kan arbeta ca. 2- 3 dagar i veckan, ett extraarbete.
Vi lägger stor vikt vid kvalitet och vill att man ska ha erfarenhet att baka bröd. Vi har en hög standard på bröd så erfarenhet och känsla för bakning är ett krav.
Söker du jobb som bagare med inriktning Orientalik bakverk såsom baklava..då har du hittat rätt!
Vi på sweety konditori i Ronneby söker en bagare samt bagareassistant som vill vara en del av vår härliga team.
Omgående jobb offert
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förut.. Klicka för att visa hela beskrivningensättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Deadline: 2025-05-31
Hos företag: Nöjeskvarteret Malmborgen AB
Deadline: 2025-04-18
Konditor/Bagare S:t Markus Vinkällare/Gränden
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatuk.. Klicka för att visa hela beskrivningenök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu en ambitiös Konditor/Bagare.
Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden av kött, fisk och vegetariska rätter. Vi ser gärna att du har arbetat som konditor/Bagare i ett antal år och har erfarenhet ifrån mattillagning från grunden med fokus på buffé och framförallt bakning och desserter. Vi ser gärna att du har besitter ett innovativt tankesätt kring matlagning.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer.
Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom nu Gränden på sommaren. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag.
Tjänster finnes för deltid och heltid. I din roll kommer du att rapportera till Köksmästare.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För frågor, kontakta: markus.walterstrom@malmborgen.nu
Vänligen märk er ansökan ”Konditor/Bagare 2025”
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Deadline: 2025-04-18
Vi är ett familjeägt bageri som bakar i vårt bageri som ligger i Täby Kyrkby.
Just nu så behöver vi förstärka vår personalstyrka med en till glad och positiv kille/ tjej.
Vi levererar dagligen till våra butiker som ligger i Upplands Väsby och Enebyberg.
Vi har även ett 10-tal leveranser till externa.. Klicka för att visa hela beskrivningen kunder i stor Stockholm varje dag men dessa utökas med fler kunder som efterfrågar våra produkter.
Det är viktigt för oss att du kan ta dig snabbt och lätt till arbetsplatsen (max 30min) och du skall kontrollera detta innan du söker,
Arbetet börjar kl 02 30 med att packa brödet i backar för att sedan leverera brödet till våra kunder med vår leveransbil som drivs av el.
Du skall ha lätt för att samarbeta samt vara noggrann.
Du måste vara oerhört lojal och pålitlig då vi inte har någon annan chaufför.
Du kommer även få arbeta viss del av tiden i bageriet.
Du måste kunna köra vår leverans bil i lugnt och tidseffektivt tempo så att våra tårtor och bakverk fortfarande är fina och hela när dessa kommer fram.
Du kommer att lyfta brödbackar så du får inte ha problem med tunga lyft som påverkar axlar och ryggen.
Vår bil är den största man får köra på "B" kort så vana bakom ratten är ett måste med god planering och framförhållning.
Tjänsten är deltid ca 75% just nu men kommer mycket roligt att bli heltid inom snar framtid
Deadline: 2025-03-31